20 лютого у рамках 15 туру футбольний клуб "Львів" провів домашній поєдинок проти "Колоса", під час якого головний тренер львів'ян Віталій Шумський отримав жовту картку.

Попередження Віталій Шумський отримав після того, як попросив арбітра звертатись до нього українською мовою. Перед тим відбулася словесна перепалка з четвертим арбітром матчу, який перебуває якраз за межами поля біля лавок запасних. Про це пише Depo.Львів.

Матч Львів - Колос, кадр з відео
Матч Львів - Колос, кадр з відео

Після матчу тренер львів'ян пояснив, що під час діалогу з резервним суддею Миколою Кривоносом попросив арбітра відповідати йому українською мовою, а не російською.

Саме це прохання розлютило рефері. Він вирішив повідомити про ситуація головному арбітру зустрічі Віктору Копієвському. Начебто Шумський таким прохання вчинив натиск на нього. Тренер львівського клубу у післяматчевому коментарі заявив, що арбітр жодним чином так і не пояснив своє рішення.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після матчу Шумський прокоментував цей епізод: "Я хочу спілкуватися українською мовою, а мені за це дають жовті картки. Я б хотів, щоб четвертий арбітр пояснив всій Україні, через що він попросив дати мені жовту картку. Це прецедент, так не може бути.", пише "СекторDepo".

Матч Львів - Колос, кадр з відео
Матч Львів - Колос, кадр з відео

Нагадаємо, що танцюючі трунарі хочуть поховати Роналдіньо-Марадона і Мессі на черзі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рональдіньо випустили з в'язниці - співкамерники не стримали сліз і влаштували барбекю.

Також "Знай.ua" писав, що легенда футболу Рональдіньо попрощався з рідною матір'ю, Мессі не залишився осторонь: "Не можу повірити". Бразильський футболіст втратив 71-річну матір