Дружина відомого українського виконавця Віктора Павлика Катя Реп'яхова розкрила таємницю, хто у них народиться: хлопчик чи дівчинка.

Відповідне відео дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Лише через кілька місяців після весілля фанати Віктора Павлика дізналися, що його 26-річна дружина вагітна. Катя Реп'яхова не стала приховувати від фанатів цю радісну новину і ділиться з шанувальниками всіма подробицями свого стану.

Втім, новоспечена Павлик відразу ж розкрила фанатам головну інтригу минулих місяців, хто у них народиться: хлопчик чи дівчинка. З цього приводу Реп'яхова створила окреме відео, на якому показала все: від поїздки на УЗД, до відкриття довгоочікуваної коробки вдома.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Дівчина зізналася, що хотіла провести цей день виключно з чоловіком. А коли вже зіркова пара дізналася, що у них буде хлопчик, вони відкрили коробку з блакитними кульками і для рідних.

"А за пів години до відкриття коробки Я просто плакала пів години. Без зупинки. І не могла взяти себе в руки. Це точно самий хвилюючий момент в моєму житті 🙏🏻 ", - написала Катерина.

На відео Віктор Павлік заявив, що дуже сподівається на народження маленького принца і спадкоємця свого роду, проте дружина була впевнена, що буде саме дівчинка. Тоді вона ще не знала, як помилялася.

Нагадаємо, що вагітна дружина Павлика на березі моря розповіла, як перемогла судоми.

Як повідомляв портал Знай.иа, Катерина Репяхова поскаржилася на сімейне життя зі співаком: "як зомбі".

Також Знай.иа писав, що Репяхова показала, хто подарував їй найзворушливіші 30 хвилин у житті.