Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс коротеньке відео, показавши, з чого починається її ранок. Так, артистка, яка раніше зізнавалася, що любить зустрічати новий день якомога раніше, зазвичай о 6 ранку, щоб встигнути якомога більше, продемонструвала кілька щоденних ритуалів. Спочатку красуня прийняла душ, почитавши зуби навпроти дзеркала, обмотавши оголене тіло рушником з "хижим" леопардовим принтом, а також зав'язавши ще один рушник на голові.

Потім зірка вже переодяглася в затишну піжаму лілового кольору, розпустивши своє "фірмове" кучеряве волосся, захоплюючи натуральною красою без краплі макіяжу. Настя зайнялася фейсбілдінгом за допомогою спеціального роликового масажера - такий масаж допомагає тримати Каменських м'язи обличчя в тонусі і знімає набряки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Співачка, яка пропагує правильне харчування, починає ранок зі склянки води кімнатної температури, стоячи на білосніжній кухні їх з чоловіком Потапом заміського будинку. Також Настя показала свій корисний сніданок - омлет, огірки і трохи сосисок.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/