Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко і Дзіздьо (Михайло Хома) стартувало на телеканалі "Україна" в суботу, 16 січня.

У довгоочікуваному проекті взяли участь 16 найвідоміших людей України, а крім співаків і співачок на сцені будуть запалювати актори, коміки, спортсмени, політики, ведучі. Суть "Маски" - розгадати, хто із зірок ховається під масивними костюмами фантастичних персонажів.

Так, творці проекту заінтригували мужнім Сомом, який вже встиг остаточно заплутати зіркових детективів. У 5 випуску шоу персонаж, який співав і розмовляв тільки англійською виконав російськомовний хіт Артура Пірожкова "Зацепила". Сом заспівав без акценту, а тому основна версія про те, що чоловік під вбранням точно є голлівудським актором, 60-річним Жаном-Клодом Ван Даммом відійшла на другий план.

За словами самого Сома, його сім'я живе в іншій країні, також він натякнув, що у нього немає дітей, а детективи припустили, що Сом міг брати участь в шоу "Холостяк". Тепер і у детективів, і у шанувальників проекту кілька нових версій: Дан Балан, якому не перший рік приписують роман з Тіною Кароль, "Холостяк" Іраклі Макацарія, шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.