Відомий український гуморист і голова "Квартал 95" Євген Кошовий насмішив фанатів новим образом.

Відповідні знімки він опублікував в insta-stories.

Ще до того, як Володимир Зеленський покинув "Квартал 95" і передав верховенство своєму другові, Євген Кошовий користувався неймовірною славою серед українців. Гуморист навіть поза шоу любить розважати фанатів в соціальних мережах, що у нього добре виходить.

Цього разу Кошовий вирішив розважити фанатів новим образом. Він постав на фото в елегантному костюмі трійці чорного кольору і в лакованих туфлях.

"Шо по стилю, босота?",- написав гуморист.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Сторіс Євгена Кошового / скріншот
Сторіс Євгена Кошового / скріншот

Незважаючи на те, що в першій історії Євген намагався бути серйозним і виглядати максимально елегантно, на наступних фото Він дав волю своїй натурі. Під час того, як йому поправляли костюм, Кошовий почав забавно кривлятися, зображуючи невдоволення.

Сторіс Євгена Кошового / скріншот
Сторіс Євгена Кошового / скріншот

Сторіс Євгена Кошового / скріншот
Сторіс Євгена Кошового / скріншот

Нагадаємо, що Євген Кошовий готовий з радістю працювати на весіллях в парі з українським репером Потапом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Кошовий вперше розповів в яку суму обійшлося його весілля з дружиною Ксенією. Виявляється, пара зіграла весілля в борг.

Також Знай.uа писав, що Євген Кошовий став гостем на передачі Олександра Еллерта та Андрія Рибака " але це не точно". Кошовий надав їм свій телефон і вони розбирали Direct Instagram і відповіли на найяскравіші, колючі і не тільки повідомлення, які там знайшли.