Актору Жерару Депардьє пред'явлено звинувачення в зґвалтуванні.

Французького актора Жерара Депардьє знову звинувачують в зґвалтуванні та сексуальних домаганнях, нібито скоєних у 2018 році. Про це повідомляє France Press з посиланням на свої джерела.

Виявилося, що скаргу вже третій раз подала 22-річна актриса і танцівниця, яка в 2018 році стверджувала, що зґвалтування сталося в паризькій квартирі актора. Кримінальну справу закривали, однак вона подала нову скаргу.

Як розповіли джерела, близькі до справи, обвинувачення було пред'явлено ще 16 грудня. Дівчина подала заяву недалеко від південного міста Екс-ан-Прованс на Лазурку. Вона заявила, що актор двічі зґвалтував її в своєму паризькому будинку.

За її словами, перший інцидент стався 7 серпня, другий - 13 серпня. Розслідуванням зайнялася прокуратура Парижа.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Спочатку справа була закрита через відсутність доказів, але її було відновлено в кінці 2020 року, коли актриса повторно подала скаргу.

72-річний Депардьє, який в 1991 році був номінований на "Оскар" за роль у фільмі "Сірано де Бержерак", заперечує всі звинувачення.

Також відомо, що запобіжний захід щодо актора обрано не було.

Адвокат Депардьє заявив, що ці звинувачення завдали серйозної шкоди репутації актора.

"Я жалкую про громадський характер цієї процедури, яка завдає серйозної шкоди Жерару Депардьє, і я переконаний, що його невинність буде доведена", - заявив адвокат актора Ерме Темейм.

Наразі ім'я актриси не розкривається. Проте близьке до розслідування джерело стверджує, що дівчина і Депардьє були знайомі досить добре: він допомагав їй почати кар'єру в кіно.

Нагадаємо, Депардьє звинуватили в огидному злочині

Як повідомляв портал Знай.ua, у Франції відновили слідство проти скандального Жерара Депардьє

Також Знай.ua писав, Жерар Депардьє змінив віру