Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала незвичайний ролик, на якому позувала з популярним українським співаком, 71-річним Михайлом Поплавським. Зірки разом розіграли сценку, де Михайло Михайлович нібито запрошує Наталію покуштувати вареної картоплі, смажених котлет і холодного пива, проте сама Могилевська стверджує, що вони худнуть.

@nataliya_mogilevskaya

@poplavskiy.m высказался по поводу диеты😅#рекомендации #рек

♬ оригінальний звук - Михайло Поплавський

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Варто відзначити, що Михайло Поплавський - справжня зірка TikTok: у виконавця понад 208 тисяч фоловерів, фактично щодня артист радує шанувальників кумедними сценками з популярними блогерами і зірковими колегами.

@poplavskiy.m

Люби себе і тебе полюблять інші 🙏🏻 #Поплавський

♬ оригинальный звук - Михайло Поплавський

Сама ж Наталя часто викладає спільні відео з бізнесменом, мільйонером Олегом Рижовим, з яким співачці близько півроку приписують роман. Разом пара відвідує світські заходи і весело проводить час, а також знімає забавні ролики і бере участь у фотосесіях.

@nataliya_mogilevskaya

Друзья, не стесняемся, подписываемся ❤️#рекомендации #рек

♬ Оригинальный звук - Арина

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".