Жінка вирішила самостійно дістатися до пологового, проте не встигла і народила дитину в дорозі.

Вагітна волинянка народила дитину без сторонньої допомоги просто у власному авто - породілля не встигла доїхати до лікарні. Про це повідомила пресслужба Нацполіції Волинської області.

Незвичні "пологи в автівці" пройшли 23 лютого. Під час патрулювання до поліцейських офіцерів громади підбіг чоловік, який повідомив, що неподалік на дорозі жінка самостійно народжує в автівці, та попросив її доправити до лікарні.

"За лічені секунди поліцейські були на вказаному місці. Жінка вже тримала на руках дитину. Як з’ясувалося, вона самостійно вирушила до пологового, оскільки чоловіка в той час не було вдома. Дістатися до лікарні жінка не встигла та народила дорогою", - розповіли у поліції.

Патрульні заспокоїли жінку. Один з них сів за кермо авто породіллі, інший супроводжував автівку службовим автомобілем, увімкнувши проблисковий маячок. За 5 хвилин поліцейські доправили жінку в лікарню Володимира-Волинського, де на неї вже чекали лікарі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як видно з відео, опублікованого поліцейськими, 31-річна жінка народила хлопчика.

Зазначається, що це вже четверта дитина в сім’ї. Немовля та мати почуваються добре.

Нагадаємо, киянин прийняв пологи у дружини на задньому сидінні свого авто

Як повідомляв портал Знай.ua, хвору на коронавірус вагітну не впустили до пологового, народжувала під дверима

Також Знай.ua писав, молода жінка померла під час пологів через п'яного лікаря