Українська олімпійська чемпіонка, фехтувальниця-шаблістка Ольга Харлан стала тіткою — у її сестри народилася дитина.

Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

На фото можна побачити, Харлан одягнену в медичний халат і шапочку. В руках вона тримає немовля, але обличчя дитини закрите смайликом-емодзі.

"Сьогодні, рівно о 10:00, @kharlantanya подарувала світові цього прекрасного малюка 👶🏼 Сьогодні я стала тіткою, друзі! 🙉 Емоції, які не передати словами ... 🥲 люблю безмірно ❤️ Я буду офігенною тіткою🤟🏻😜" — йде мова у публікації, яка здивувала багатьох українців, які вирішили, що мамою стала сама Ольга.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

30-річна шаблістка з Миколаєва Ольга Харлан є олімпійською чемпіонкою, 6-разовою чемпіонкою світу і 8-разовою чемпіонкою Європи. З 2014 по 2018 вона була одружена з українським фехтувальником-шаблістом Дмитром Бойком, але після чотирирічного шлюбу подружжя розлучилося. Своїх дітей в української спортсменки поки що немає.

Нагадаємо, Українська шаблістка-чемпіонка Ольга Харлан показала свій тернистий шлях до успіху: "До останнього не вірила"

Як повідомляв портал Знай.uа, Харлан розкрила секрет перемог: швидкий, як блискавка, відео.

Також Знай.uа писав, що Шаблістка Харлан завоювала золото на чемпіонаті Європи з фехтування: фото.