Відома українська телеведуча Надія Матвєєва показала шанувальницям, як потрібно зустрічати весну.

52-річна Надія Матвєєва не лише сама активно займається спортом, а й закликає своїх шанувальниць приєднатися до онлайн-курсу, який розпочнеться вже у перший день весни.

Надія Матвєєва стала відомою українцям завдяки програмі "Все Буде добре", в якій вона, разом із запрошеними гостями розповідала телеглядачам про правильне харчування, схуднення та інші корисні речі. У соціальних мережах телеведуча продовжує вибудовувати образ людини, яка веде здоровий спосіб життя і власним прикладом агітує до цього.

Цього разу Надія опублікувала відеоролик, на якому показала свою щоденну зарядку, яку виконує у будь-яку погоду.

"Початок весни - найкращий час, щоб впустити хороші звички в своє життя, діяти рішуче та отримувати відмінні результати", - коментує Надія Матвєєва.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Телезірка анонсувала місячний онлайн-курс, який сформує хороші звички, що "допоможуть вам створити гармонію з собою та світом".

Надія Матвєєва, фото: Instagram
Надія Матвєєва, фото: Instagram

Нагадаємо, Надія Матвєєва обскакала відомих модниць

Як повідомляв портал Знай.ua, ведуча "Все Буде добре" дала пораду, як пережити коронавірусну зиму

Також Знай.ua писав, Надія Матвєєва показала свою маленьку волохату радість