Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відкритість", часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно Єфросиніна розповіла про страшну історію 16-річної дівчини, яку вже кілька років гвалтує батько-алкоголік. Підліток анонімно написав в онлайн-щоденник #МеніЗдається.

"Насильство підлітків родичами - найжахливіша і безкарна реальність у нас в країні!! Ці виродки залякують дітей найжорсткішим способом. І діти терплять. Куди звертатися, не знають, і бояться...

Історія в каруселі реальна - її анонімно написала дівчина на наш онлайн-щоденник #МеніЗдається. Читаючи такі розповіді, я сьогодні відчуваю безсилля від неможливості допомогти кожній: історії анонімні, я одна і я не всесильна..

Коли зустрічаю ваші закиди в коментарях, мовляв "не допомогла тому і тому, але ж ми зверталися", у мене виникає лише одне питання: а чому б вам не спробувати теж щось зробити, тим більше, якщо ці випадки серед ваших знайомих!? Одне ваше слово дівчині, яка згасла і ховає очі, з сусідньої квартири, подружці вашої доньки, однокласниці сина - одна пропозиція: "ось мій номер, подзвони, якщо потрібна допомога.." Відповідальність на кожному з нас - коли наше суспільство почне це розуміти, кількість таких сповідей зменшиться..." - зазначила телеведуча.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Маша Єфросиніна тепер в особливих відносинах з Максом Барських.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна "позичила" головну фішку Тіни Кароль.

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна зізналася, як пережила розставання з донькою: "Я так плакала".