Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Христина Лебідь част ділиться з шанувальниками кадрами як з професійного, так і з особистого життя. Нове фото вона опублікувала в Instagram.

Ведуча програми, де викривають аферистів цього разу вирішила поділитися своїми емоціями з приводу приходу справжньої весняної погоди і підставила всю себе яскравому сонцю.

"Ну все!🤩 Зимі-ВЕСНЕЦ!✌ ️ ️ ️ ️ ️ ",- написала ведуча.

На фото Олена-Христина Лебідь позує в блакитній сорочці, яскравій короткій жовтій шубці, яку повністю розстебнула і зухвалих шкіряних штанях. Образ вона доповнила весняними півчобітками на шпильках. Дівчина позує на тлі жовтої машини, розкинула руки і дивиться в небо, підставляючи всю себе першим теплим весняним променям.

Олена-Христина Лебідь, фото: Instagram
Олена-Христина Лебідь, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового фото Христини і написали масу компліментів її зовнішності і фігурі. А також звернули увагу, що у неї шубка і машина однакового кольору і зацікавилися, вона купувала верхній одяг під авто або навпаки.

" класний пост )) зимі веснец🔥 😂", "О Христина послухала👍 🏾 😁", " а у нас весні - зимец😂", " красуня😍", "Принцесаааа", "у нас Сніг нікуди не поспішає", " красуня🔥", " Привіт!", "Красуня😍"," Принцесааааа", " спасибі за вашу роботу!❤ ️ 🔥 ", "Ви супер"," цікаво, що під що підбирали: машину під кофточку або навпаки", " а у нас трохи снігу, дощі. Не весна, не зима😂", " у Вас офігенна фігура😍, - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, наречена Розенка Лебідь спокусила українців розпусним вбранням.

Як повідомляв "Знай.uа", наречена Розенко Лебідь змінила смаки на "молодші", навіть цукерками заманює.

Також "Знай.uа" писав, що екс-прем'єр Розенко хоче одружитися на" чудовисько", Олена-Христина Лебідь перетворилася на монстра з"Шрека".