З'явилася інформація, що сьогодні, 27 лютого 2021 року, у Чернівцях у міській лікарні №1 стався вибух. Є постраждалі.

Про це повідомляє заступник голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Причина НП - вибух кисневого балона.

"У міській лікарні №1 стався вибух. Є постраждалі. Я вже на місці, займаюся госпіталізацією пацієнтів в інші лікарні", - заявила вона.

Користувачі в коментарях відзначають, що є один потерпілий. ЗМІ повідомляють, що є один загиблий і одна людина отримала опіки. Місцеві жителі кажуть, що в цій міській лікарні приймають пацієнтів з COVID-19.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чернівецька лікарня №1, фото: АСС
Чернівецька лікарня №1, фото: АСС

"Увага! Багато питань і звернень, не в змозі на все відповідати оперативно. Важлива інформація для родичів пацієнтів з мл1. Ви можете зателефонувати на гарячу лінію і дізнатися інформацію про своїх рідних - в яку лікарню їх перевезли. Окрема подяка працівникам ДСНС, поліції та екстреної медицини за оперативне реагування", - доповнила новину Наталія Гусак.

Неприємний випадок був в одному з медзакладів у Запорізькій лікарні. Там в результаті пожежі загинуло чотири людини, і вибух апарату штучної вентиляції легенів міг стати причиною події.

"У приміщенні, де не було пожежної сигналізації, вибухнуло кисневе обладнання, коли його встановлювали. Причину вивчає слідство", - заявив голова Запорізької ОДА Олександр Старух.

Нагадаємо, на Буковині сварка обернулася потужним вибухом гранати: загинула жінка

Як повідомляв "Знай.ua", маленький українець хотів втекти з дому по простирадлі і зірвався з висоти: крики, швидка і кров на снігу

Знай.ua писав, біля перекинутого поїзда з нафтою тривають вибухи, мешканців негайно евакуюють