Для українських одержувачів пенсійних виплат з'явилися важливі новини. Відомо, що Пенсійний фонд України проводить підрахунок осіб, які підлягають обов'язковому державному соціальному страхуванню.

На жаль, було виявлено негативну динаміку - у країні майже в два рази більше звільнених громадян, ніж було прийнято на роботу. Така тенденція простежується у всіх регіонах країни.

Про це стало відомо завдяки повідомленні прес-служби Пенсійного фонду України в мережі Facebook.

Публікація ПФУ, скріншот: Facebook
Публікація ПФУ, скріншот: Facebook

"Пенсійний фонд України веде облік осіб, які підлягають загальнообов'язковому державному соціальному страхуванню.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За даними Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування чисельність найманих працівників у грудні 2020 року становила 9 948,1 тис. осіб, що на 161,8 тис. осіб менше показника січня 2020 року (98,4%).

У грудні 2020 року звільнено 511,3 тис.працівників, що на 236,4 тис. осіб або майже вдвічі більше, ніж працевлаштовано. Така динаміка спостерігається у всіх регіонах України.", - повідомляють представники Пенсійного фонду України.

Публікація ПФУ, скріншот: Facebook
Публікація ПФУ, скріншот: Facebook

Публікація ПФУ, скріншот: Facebook
Публікація ПФУ, скріншот: Facebook

Варто зазначити той факт, що українці почали коментувати публікацію в Facebook: "Чому не індексують пенсію працюючим пенсіонерам? Ми сплачуємо податки, а отримуємо менше, ніж ті, хто не працює і давно на пенсії", "Жміть далі, ми поки терпимо, хами."

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що українці звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням повернути пенсійний вік для жінок до 55 років. Відповідне прохання з'явилося на сайті Президента України 25 лютого 2021 року. Підтримати петицію можна ще протягом 89 днів. Таке прохання автор петиції аргументує погіршенням стану здоров'я і поганим станом економіки.

Раніше повідомляли, у Харкові головлікар пологового будинку купила машину за мільйон: "Надарували...".

Як повідомляв Знай.uа, матерям 10 років, батькам - 1: українці хочуть "накинути" стажу за виховання дітей.

Знай.uа писав, українці вимагають повернути пенсійний вік до 55 років: важко знайти роботу.