Фанати українських виконавців Тіни Кароль і Дана Балана представили, ніби зірки очікують спільну дитину.

Відповідне фото з'явилося на фан-сторінці співаків в Instagram.

Вже кілька років українські слухачі приписують Дану Балану і Тіні Кароль роман, проте самі виконавці жодного разу не давали офіційних підтверджень. Такі думки виникли після того, як зірки стали все частіше миготіти разом на заходах і зйомках, а на телекамери не приховують ніжного ставлення один до одного.

Фанати часто публікують спільні фото співаків в якості "доказів" їх відносин, проте на цей раз вони пішли далі. Талановита прихильниця намалювала Тіну Кароль і Дана Балана разом: на зображенні вагітна співачка стоїть, обіймаючи свій живіт, а її "коханий" з посмішкою прислухається до рухів дитини.

"Правдива історія про любов і сім'ю👪❤", - написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що "дитина" Тіни Кароль і Дана Балана зворушила українців: кароока дівчинка з бантиком. У мережі з'явилося зворушливе спільне фото знаменитостей.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дана Балана помітили на Мальдівах із заміжньою українською телеведучою: "в якій країні жити будете?". Іванна Онуфрійчук поділилася кадрами з весілля.

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль, українська співачка і телеведуча, опублікувала неймовірну фотографію і поділилася роздумами про харчування і тварин.