Нагадаємо нашим читачам, що в березні українці в платіжках за газ побачать вже зовсім інші ціни. Деякі громадяни підвищення тарифів оцінюють, як "геноцид народу". Саме тому небайдужі люди продовжують складати і публікувати петиції на ім'я президента.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню на порталі українського президента president.gov.ua у розділі для петицій. Її автором виступив Микола Ісаєв.

Тарифи на газ, кадр з відео
Тарифи на газ, кадр з відео

Заголовок петиції виглядає так: "Газ видобувається в Україні, а його ціну встановлюють для населення України такою ж високою, як у Європі, що несправедливо і порушує статтю 13 Конституції України".

"Вимагаю від Президента України, який є, відповідно до статті 102 Конституції України, гарантом дотримання Конституції України, прав і свобод українських громадян:

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

1. Негайно значно знизити для населення України тарифи на газ власного видобутку, виключивши з нього його вартість, а також звільнивши його від ПДВ та інших податків і встановити його ціну рівній собівартості його видобутку і доставки населенню з рентабельністю не більше 20%;

2. Забезпечити розгляд геноциду населення України європейськими ринковими тарифами за газ власного видобутку, в порушення Конституції України.", - вимагає Микола Ісаєв.

Петиція Миколи Ісаєва, скріншот: president.gov.ua
Петиція Миколи Ісаєва, скріншот: president.gov.ua

Петиція Миколи Ісаєва, скріншот: president.gov.ua
Петиція Миколи Ісаєва, скріншот: president.gov.ua

Важливо відзначити, що для офіційного розгляду главою держави петиція повинна зібрати понад 25 тисяч підписів.

Раніше повідомляли, комунальні тарифи та ціни весни: що подорожчає вже з 1 березня.

Як повідомляв Знай.uа, франківчанам приходять "листи щастя" за 107 гривень: "Відключать російський газ?".

Знай.uа писав, ціна за газ на березень: скільки доведеться викласти українцям з першого дня весни.