Глава офісу президента Андрій Єрмак проводить зустріч з підозрюваною у вбивстві журналіста Павла Шеремета яною Дугарь. Про це повідомляє Telegram-канал Objektyv.

Так, за інформацією Telegram-каналу зустріч розпочнеться о 15: 00. Разом в яній Дугар на зустріч зайшли і її обидва адвокати.

Крім того Telegram-канал Objektyv опублікував відео, як Яна Дугар заходить в будівлю офісу президента.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадаємо, що слідство у справі завершено, встановлені виконавці вбивства журналіста. На даний момент по винесенню вироків йде судовий процес. А подібні зустрічі глави ОП з підозрюваною у вбивстві і адвокатами може свідчити тільки про наміри офісу впливати на незалежний судовий процес, що може викликати питання як у міжнародних партерів так всередині країни.