Міністерство оборони України відкриє 27 нових центрів по всій країні, де люди можуть дізнатися, як долучитися до армії, не отримуючи повістку. У цих місцях можна отримати інформацію про роботу в армії, які спеціальності потрібні, і як врахують особисті навички та здоров'я.

Перший такий центр вже є у Запоріжжі. Там проводять консультації, доносять інформацію для всіх у кого є бажання доєднатися до Збройних Сил України. Центр допомагатиме тим, хто хоче служити в армії. Тут можна дізнатися про вільні місця та отримати відповіді на питання.

вступ в армію/ фото: з інтернету

«Тут надаватимуть прості відповіді на такі питання, як: які є частини, які є посади в частині, де я буду служити? Чи буде враховано мій фах, мій досвід, мій стан здоровʼя? Ми зробили цей процес максимально прозорим і зрозумілим. І будемо розширяти географію», – сказав уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Також в Україні обговорюється новий законопроєкт, який має на меті дозволити мобілізацію деяких категорій ув'язнених та засуджених, які перебувають на умовному терміні, за їхньою згодою.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

вступ в армію/ фото: з інтернету

Міністерство юстиції наголошує, що це стосуватиметься лише тих, хто засуджений за менш серйозні злочини, з метою надати їм можливість відновити свою репутацію через службу в армії.

Уряд хоче зробити процес вступу в армію простішим і прозорішим, щоб більше людей хотіли туди піти, дотримуючись при цьому правил і поважаючи права кожного.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua українці створюють бізнес на рейдах ТЦК: продають "обереги" та машини, які не наздогнати

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, хотів "порішати" з суддею: чоловік спробував зухвало відкосити від повістки

Також, Знай.ua писав про українець віддав 2 авто для ЗСУ, і зібрався "відкосити" від мобілізації: що вирішив суд