У Львові спалахнув неприємний інцидент, пов'язаний із діяльністю місцевої благодійної організації "100% життя", яка дає притулок переселенцям.

Директор компанії "Ірокс" Ігор Мікічак, власник приміщення, де активісти орендують приміщення, вдався до радикальних заходів. Незважаючи на наявність укладеного договору оренди, Микичак відключив у притулку електропостачання та замінив замки на деяких приміщеннях. Внаслідок цих дій мешканці благодійної установи позбавлені можливості користуватися душовими кімнатами.

притулок для безхатьків
притулок для безхатьків

Організація "100% життя" повідомила про це на своїй сторінці у Facebook, висловивши обурення такими діями власника приміщення. Адже в односторонньому порядку було порушено умови орендної угоди.

Компанія "Ірокс" та її керівник Ігор Мікічак неодноразово потрапляли до центру скандальних ситуацій у Львові. Основним видом діяльності фірми є посередництво у торгівлі товарами широкого асортименту. Проте, крім комерційних операцій, проти "Ірокса" відкрито низку кримінальних проваджень за різними статтями - від службового підроблення до зловживання повноваженнями.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше ця компанія фігурувала у будівельних скандалах. Зокрема, у 2016 році між мешканцями будинку по вулиці Антонича та працівниками "Іроксу" виник конфлікт через підведення інженерних мереж до новобудови. Тільки створення ОСББ дозволило врегулювати цю ситуацію та забезпечити будівлю електропостачанням.

Притулок для переселенців, скріншот: Facebook
Притулок для переселенців, скріншот: Facebook

Нагадаємо, масовані ракетні атаки, але є нюанс: що чекає на Україну в квітні

Як повідомляв "Знай.ua", суд зобов'язав повернути українцям гроші за світло: озвучено суму "компенсації"

Знай.ua писав, працівники обленерго застерегли від завищених платіжок: як не переплачувати за світло