Трагічний випадок вразив громадськість у місті Світловодськ та всю Україну, коли чоловік вчинив самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Події розгорнулися в ніч проти 28 березня, коли правоохоронці отримали виклик про потенційне самогубство місцевого жителя.

Прибувши на місце події, поліцейські зіткнулися з агресивною поведінкою чоловіка та викликали швидку медичну допомогу для його госпіталізації. Про це розповів "Громадське".

Зброя, istockphoto
Зброя, istockphoto

У звіті йдеться, що медики збиралися доставити його до психіатричної лікарні до обласного центру для подальшого обстеження. Однак раптово чоловік вихопив автомат у одного з поліцейських і, перш ніж хтось встиг запобігти його діянням, здійснив постріл у себе.

Внаслідок отриманої рани він помер на місці події.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Державне бюро розслідувань (ДБР) розпочало кримінальне провадження за фактом службової недбалості за частиною 3 статті 367. Це відкриття кримінальної справи передбачає, в тому числі, і серйозні юридичні наслідки для поліцейських, які були присутні на місці події.

зброя, фото МВС України
зброя, фото МВС України

Наразі поліція активно розслідує обставини того, що сталося, однак, жодних фото- або відеозвітів того, що трапилося, поки що немає.

За словами представника поліції області, на час слідства офіцерів, що перебували на місці події, та заступника керівника територіального підрозділу було тимчасово відсторонено від виконання службових обов'язків.

Тим не менш, громадськості подія здалася надто сумнівною. А справді, як взагалі таке могло статися? Українці активно висловили свої думки у коментарях до події, де вважали, що інформація про інцидент сковеркана та брехлива.

Коментарі до інциденту / фото: скріншот Facebook
Коментарі до інциденту / фото: скріншот Facebook

Коментарі до інциденту / фото: скріншот Facebook
Коментарі до інциденту / фото: скріншот Facebook

Коментарі до інциденту / фото: скрін Facebook
Коментарі до інциденту / фото: скрін Facebook