Ми впевнено наближаємося до кінця не лише травня, а й весни, а далі на нас чекає, буде сподівається, щасливе літо.

Але важливо знати, що вже в червні-2024 будуть дуже небезпечні дні, в які потрібно бути вкрай обережними. Що то за дні? Читайте нижче.

Українці без світла, фото: Facebook
Українці без світла, фото: Facebook

5 найнебезпечніших днів у червні 2024 року

4 червня

Чотири впливові небесні тіла — Меркурій, Юпітер, Сонце та Венера — об'єднаються цього дня, створюючи потенційно небезпечну енергетичну суміш. Експерти попереджають про необхідність бути особливо пильними та уникати ризикованих дій. Обережність – найкраща стратегія на цей день.

9 червня

Вступ Марса на знак Тельця обіцяє наростання агресії без видимих ​​причин. Цей день та наступні тижні можуть бути сповнені напруженістю та конфліктами на всіх рівнях. Слід виявляти максимальне самовладання та уникати провокацій.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Дзеркальна дата, бажання, фото: Pinterest
Дзеркальна дата, бажання, фото: Pinterest

14 червня

Знову поєднання Сонця та Меркурія, що робить цей день небезпечним, але передбачуваним. Експерти радять уважно відстежувати те, що відбувається навколо себе, уникати подорожей та серйозних фінансових угод. Застереження: будьте готові до несподіванок.

17 червня

Цей день стане полем бою для трьох небесних подій. Перехід Венери в Рак обіцяє ентузіазм та енергію, але з негативним впливом Меркурія в цьому ж знаку позитив може бути анульований. З'єднання Меркурія та Венери додасть цього дня непередбачуваності та хаосу. Обережність – ключова якість на цей день.

29 червня

Сатурн, входячи в ретроградний рух, може збентежити наше сприйняття подій та людей. Цей час не підходить для ухвалення серйозних рішень чи формування остаточних висновків. Стабільність цінностей може бути порушена, тому потрібна особлива обережність та терпимість.

Нагадаємо, що як на американських гірках: ці знаки Зодіаку перетворять ваше життя на драму.

Раніше ми повідомляли, які десерти люблять різні знаки Зодіаку: це пояснює багато.