Українцям пропонують роботу з зарплатнею до 80 тисяч: броня від мобілізації на додачу

Людина тримає гроші в руках
Людина тримає гроші в руках

В Україні стає легше знайти роботу з бронню від мобілізації, оскільки роботодавці швидко пристосовуються до нових умов і намагаються залучити більше працівників, пропонуючи їм різноманітні бонуси. Це може включати як соціальні гарантії, так і більш привабливі умови праці. Вакансії з такими умовами доступні для різних спеціальностей та у різних містах країни, а деякі з них навіть пропонують достатньо високу зарплату. Пропонують зарплату до 80 тисяч гривень на місяць та можливість бронювання від мобілізації. Ця вакансія стосується роботи в Радехові, що знаходиться в Червоноградському районі Львівської області.

Дощ, грози та неймовірна спека: якою погодою здивує перший тиждень літа

Весняна погода в Україні, скріншот: YouTube
Весняна погода в Україні, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Цього тижня в Україні очікуються спекотні дні, коли термометри показуватимуть стабільні +30 градусів та вище. Але не обійдеться без дощів із грозами. Український Гідрометцентр попереджає, що червень буде теплим і трохи теплішим, ніж минулого року. Середня температура повітря коливатиметься від 19 до 23 градусів, у гірських районах від 16 до 19 градусів.

Відключення світла можуть погіршитися: на чому тримається енергетика

Відключення світла / фото: Pinterest
Відключення світла / фото: Pinterest

Україна зараз не вимикає світло вже другий день поспіль. Це трапилося через те, що 27 травня один з атомних блоків на електростанції був підключений до електромережі після ремонту. Це додало 1000 мегаватт електроенергії до системи, і нам не потрібно вимикати світло. Енергетики планують ремонтувати ще деякі блоки, тому можуть бути відключення світла у майбутньому. З ремонтом енергоблоків на атомних електростанціях в Україні така ситуація: 27 травня вже другий атомний блок цього року пройшов плановий ремонт і знову працює на повну потужність. Енергетики намагаються зменшити час ремонту, щоб усі блоки могли працювати ефективно.

Бонус у розмірі 2500 гривень: ПриватБанк роздає гроші, але лише до 15 червня

Люди біля відділу ПриватБанк
Люди біля відділу ПриватБанк

Українці можуть отримати грошовий бонус від ПриватБанку у розмірі 2500 гривень. Проте, необхідно виконати умови до 15 червня. За перекази з картки на картку Mastercard від ПриватБанку українці можуть отримати грошове заохочення, яке становитиме 250 чи 2500 гривень. Проте претендентам доведеться заздалегідь виконати кілька умов, встановлених банком. У "Приваті" попередили, що кешбек вважається додатковим благом, тож може вплинути на отримання державної та соціальної матеріальної допомоги, житлових та інших субсидій чи пільг.

Українцям у Польші хочуть зменшити виплати: нові правила торкнуться багатьох

Українці в Польші. Фото: 24 канал
Українці в Польші. Фото: 24 канал

У Ірландії та Польщі відбуваються зміни щодо соціальної допомоги для українських біженців. У Ірландії планується зменшення пенсій та виплат для біженців, які мешкають у державному житлі та отримують повне забезпечення від держави. В цей перелік включають і безкоштовне житло, і харчування, і оплату комунальних послуг. У Польщі також відбуваються зміни у системі соціальної допомоги для українських біженців. Згідно з новим законопроєктом, одноразові виплати у 300 злотих припиняються, а виплати у 800 злотих на кожну дитину будуть доступні лише за умови, що дитина навчається у школі.