Якщо незнайома людина хоче подарувати вам хрестик, варто насторожитися, адже релігійні речі, подаровані недоброзичливцем, можуть принести неприємності і навіть скоротити життя.

Забобонні люди пояснюють заборону на такий подарунок за допомогою одразу кількох прикмет.

1. Символ віри і любові, що побував у чужих руках, здатний увібрати в себе чужу долю, а потім перенести її на нового власника. Разом із подарунком до людини перейдуть хвороби та невдачі.

2. Навіть якщо людина дарує хрестик з найдобрішими помислами та чистими побажаннями, сама передача хрестика з рук до рук порівнюється з ритуалом «покладання хреста». Іншими словами, дарувальник покладає на іншу людину весь тягар свого життя, відбираючи в іншого його щастя.

Популярні новини зараз
Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

3. У народі вірять, що кожен несе свій хрест і вибирати його має сам. Таке важливе заняття у минулому ніколи не довіряли стороннім.

Дарувати хрестик коханій людині - завжди добрий знак. Церква це всіляко заохочує. Таким подарунком ви бажаєте йому Божого захисту. Крім того, такий жест - негласне свідчення того, наскільки людина вам дорога.

Нагадаємо про нові дати свят: коли у 2024 році відзначають Трійцю, Вознесіння та Різдво Івана Предтечі.

Раніше ми повідомляли, що настав час молитися: найсильніші слова за Україну, які треба говорити щодня.