ПриватБанк порадував власників карток: до кінця року можна не платити

Люди біля ПриватБанку. Фото: youtube
Люди біля ПриватБанку. Фото: youtube

ПриватБанк нагадав про корисну послугу для власників пластикових карток. Українці за лічені хвилини можуть перевипустити картку та замовити її доставку Україною чи в інші країни. Також у такий спосіб можна замовити нову картку. Клієнти банку зможуть скористатися цією послугою безкоштовно до кінця 2024 року. Доставка карток - відносно нова послуга ПриватБанку, але за час свого існування має значну популярність.

"Упакують нах*й, зроблять ворогом": колишнього Анни Трінчер Волошина внесли до бази "Миротворець"

Олександр Волошин втратив 36 мільйонів. Фото: instagram
Олександр Волошин втратив 36 мільйонів. Фото: instagram

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Нещодавно відомого українського блогера, ведучого та колишнього співачки Ганни Трінчер Олександра Волошина внесли до бази "Миротворець", зокрема через поширення російської пропаганди. Сам Волошин уже відреагував на таку "акцію". Він шокований, що його "порівняли із сепаратистами". Сашко заявив, що навіть спочатку не повірив, що потрапив до бази. Про це стало відомо завдяки публікації Сашка Волошина у мережі Instagram.

Медовий, Яблучний та Горіховий Спас 2024: коли відзначатимемо і що означають ці свята

Медовий Спас, фото: Знай.ua
Медовий Спас, фото: Знай.ua

1 вересня 2023 року Православна Церква України перейшла на новоюліанський календар, через що змістилися дати багатьох церковних свят. Серед них і Спаси, які тепер ми відзначатимемо на 13 днів раніше. Коли ж вони випадають? Так, Медовий Спас святкуватимемо 1 серпня 2024 року, Яблучний Спас 6 серпня 2024 року, Горіховий Спас 16 серпня 2024 року. Всі вони приурочені до трьох свят — Маковей, Медове свято (коли вшановують три важливі святині, що включають Животворящий Хрест Господній, ікону Володимирської Божої Матері та образ Спасителя). Медовий Спас починає збирання та освячення меду віруючими.

Дефіцит електроенергії жорстоко вдарить по молочці та м'ясу: до яких цін готуватися

Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube
Ціни на м'ясо. Фото: скрін youtube

На прес-конференції у Медіацентрі України заступник голови Всеукраїнської аграрної ради Денис Марчук сказав, що поточний дефіцит електроенергії серйозно загрожує аграрній галузі України. Особливо це стосується тваринництва, де кожна молочно-товарна ферма повністю залежить від електрики для процесів від доїння до зберігання молока. Марчук пояснив, що вже з осені минулого року аграрії готувалися до можливих відключень, але ситуація стала критичнішою через значні втрати в енергетичній галузі.

Ухилянтів поставлять у жорсткі рамки: викрутитися не вийде

Ухилянти на кордоні, фото: СБУ
Ухилянти на кордоні, фото: СБУ

За чинним українським законодавством, для ухилянтів від мобілізації передбачені суворі покарання. Якщо людина ухиляється від призову до Збройних сил України, її можуть оштрафувати або навіть ув'язнити. Наразі у Верховній Раді зареєстровано законопроєкт, який може змінити покарання для ухилянтів.

Пропонуються такі зміни:

  • Штраф від 51 до 85 тисяч гривень.
  • Обмеження волі до 2 років.
  • Виправні роботи.