Дівчинка, яку мама народила в 67 років виросла і стала справжньою красунею.

Про це повідомляє інформацій портал Аcmeno.

Так, румунка Адріана Ілієску у свої 67 років вона стала мамою. На той момент, вона виявилася найстаршою матір’ю не тільки у своїй країні, а й в усьому світі. Вона навіть потрапила в книгу рекордів Гіннесса.

Фото: Аcmeno

Адріана родом зі столиці Румунії – Бухаресту. Жінка вважає себе найщасливішою людиною в світі, адже у неї є своя власна житлова площа – двокімнатна квартира в центрі, але найдорожче – це Еліза, дочка, яку їй послав Бог у такому похилому віці.

Фото: Аcmeno

Проте долею цю подію наряд чи можна назвати, це було усвідомлене рішення жінки та професіоналізм лікарів. Жінка завагітніла в результаті штучного запліднення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фото: Аcmeno

Адріана згадує, що більшість її знайомих зовсім не зрозуміли її, вважаючи егоїсткою і навіженою. Однак Адріана сказала, що у неї є план, вона зробить все можливе, щоб виростити і підняти дівчинку, але якщо їй судилося піти, її батьком стане Богдан Марінеску. Це лікар, який зробив це чудо.

Фото: Аcmeno

При цьому жінка подбала про майбутнє своєї донечки та зібрала значну суму грошей на рахунки, які підуть на виховання Елізи. У Адріани Ілієску за плечима успішна кар’єра і блискуче життя, вона професор румунської мови і досить відомий дитячий письменник. У неї на рахунку понад 25 книг.

Фото: Аcmeno

Її донечка виросла чудовою, розумною і миловидною дівчинкою. У неї багато різних талантів, в тому числі і схильності до точних наук, безліч нагород з конкурсів з математики зайняли почесне місце в їхній квартирі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юну українку спалює агресивний рак, мама в сльозах благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.ua" , маленького українця спалює агресивний рак, Однокласники зважилися на благородний вчинок

Також, "Знай.ua" писав, що маленька принцеса залишилася без ніг після страшної аварії, батьки благають на всю Україну