Молитись та тішитись на курортах: Ляшко розповів, кого не торкнеться жорсткий карантин

Після локдауну можуть продовжити роботу продуктові магазини, транспорт, готелі, гірськолижні курорти та церкви — таким прогнозом поділився заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко. Остаточне рішення щодо запровадження локдауну має бути прийнятим 9 грудня на засіданні уряду.

Камери автофіксації в Києві, фото ITC.UA
Камери автофіксації в Києві, фото ITC.UA

У Києві з'явилися камери автофіксації з новою функцією. Вона автоматично фіксує перетин смуги громадського транспорту. Камера вже видала перші результати - зафіксовано величезну кількість порушень - понад тисячу разів водії перетинали смуги громадського транспорту.

У Квасилівському професійному ліцеї Рівненської області хлопців змушували 50 разів присідати з муляжем снаряда. Подібні дії пропонували зробити за найменші вчинки, серед яких, наприклад, було запізнення.

Юлія Мендель, фото Instagram
Юлія Мендель, фото Instagram

Секретарка Зеленського Мендель прирівняла його з астронавтом: ″Без перебільшень″

Секретарка Зеленського Мендель ″заспівала″ нову оду Зеленському, цього разу прирівнявши його до астронавта. Цього разу Мендель розхвалила президента за те, що він пожертвував гроші на створення пам'ятника відомому українському космонавту Леоніду Каденюку, першому і єдиному астронавту незалежної України.
Новорічні прикраси, скріншот відео
Новорічні прикраси, скріншот відео
Під Києвом сталася скандальна ситуація на підприємстві в Клавдієво-Тарасово: завод з виробництва ялинкових прикрас випускав новорічні іграшки з логотипом армії Російської Федерації і написом "Армія Росії".