Пандемія коронавірусу в Україні продовжує вирувати. Незважаючи на те, що карантин вихідного дня зумів пригальмувати захворюваність, вона все одно залишається на досить високому рівні. У МОЗ визнають, що єдиний реальний спосіб взяти захворюваність під контроль - це вакцинація населення

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу в суботу, 5 грудня розповів, коли Україні варто чекати першу партію вакцин.

Вакцинація, кадр з відео
Вакцинація, кадр з відео

За заявою Максима Степанова, перша партія вакцин від коронавірусу надійде в Україну до кінця I кварталу. Таким чином, очікувати її варто орієнтовно в березні.

Також Максим Степанов розповів про те, якою буде перша партія вакцини від коронавірусу. За словами чиновника, в Україну, за ініціативою COVAX, надійде орієнтовно 8 мільйонів доз. Яку саме вакцину планують отримати в МОЗ, невідомо. Станом на 5 грудня, є тільки один сертифікований препарат – від компанії Biontech Pfizer. Ще кілька вакцин проходять сертифікацію.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Степанов прокоментував трагедію у Жовківській лікарні

Як повідомляв портал Знай.uа, Степанова викрили в прем'єрських амбіціях

Також Знай.uа писав, нардепи особисто звернулися до Степанова з вимогою про його звільнення