Українська співачка Ірина Білик вирішила пожартувати над собою і розмістила відео, у якому її обличчя дуже сильно трансформовано фільтрами.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена у розділі сторіз на сторінці зірки у соціальній мережі "Інстаграм".

"До Нового року зробила пластику. Нарешті губи з'явилися", — жартує Білик.

Річ у тім, що фільтр й справді більш ніж карикатурно збільшив очі і губи. Також було змінено і голос артистки, який був штучно підвищений до комічного рівня, немов вона надихується гелієм.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Білик одягнена у все чорне, на її голові з білявим волоссям можна помітити чорний капелюх. В руках у зірки великий букет червоних троянд.

Цікаво, що хотіла сказати своїм підписникам артистка. Справа тут полягає у тому, що Білик дуже часто критикують у соцмережах за зловживання пластичною хірургією і надто сильну зміну обличчя, а також неприродний зовнішній вигляд. Можливо, жарт співачки є самоіронією, або, навпаки, повною її відсутністю — ніби лише отакі карикатурні зміни проблемні, а ось її експерименти з пластикою у межах норми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Білик показала, як виглядала до популярності і пластики: "Сьогодні я згадую..."

Як повідомляв Знай.ua, Білик оплакує застреленого хрещеника в Києві, неможливо стримати сліз: "Моє маленьке янголятко"

Також Знай. ua писав, що у Києві застрелили хрещеника Ірини Білик.