Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість відверто зізналася в інтерв'ю шоу "ЖВЛ", що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим, а неполадки в особистому житті почалися ще в грудні-місяці. З моменту їх пишного весілля у Венеції, де Аліна поміняла цілих 5 суконь нареченої, пройшло менше року.

Втім, красуня не впадає у відчай і зазначає, що життя триває. Дівчина встигла захворіти на коронавірус, проте вже йде на поправку, сподіваючись, що зможе зустріти Новий рік 2021 в компанії рідних і близьких. При цьому Аліна зізналася, що мріє поїхати в гори з сім'єю, щоб вдосталь насолодитися зимовою атмосферою, пухнастим снігом і нарешті навчитися кататися на сноуборді або лижах, якщо буде дозволяти безпека.

"Друзі, спасибі вам велике за ваші теплі слова і за те що поділилися своїми планами❤️

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

думаю, якщо вилікуюся повністю від наслідків корони, поїду зустрічати цей НР в гори з рідними і близькими,

якраз навчуся кататися на сноуборді / лижах. Якщо безпека дозволяти буде:)

До речі, серед вас більше лижників або сноубордистів?"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.