Питання нестачі донорської крові в Україні, на жаль, стоїть дуже часто доволі гостро. Про велику маленьку допомогу від морських піхотинців у Маріуполі розповіла директор станції переливання крові в місті Алла Пономарьова.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться у публікації, розміщеній на сторінці гтабу ООС у соціальній мережі "Фейсбук"

Лікарка сказала, що “питання запасів крові на постійному контролі, особливо у таких прифронтових містах, як Маріуполь. Станція переливання крові активно співпрацює із усіма медичними установами, у тому числі військовими шпиталями. Під час активних бойових дій поранень зазнають як військові, так і цивільні. Ми маємо бути готові у разі потреби забезпечити цінною сировиною усіх, хто цього потребує”.

Кров / фото: Pixabay
Кров / фото: Pixabay

Морські піхотинці не вперше долучилися до здачі крові і плазми. Можна сказати, що для них донорство стало традицією. У батальйоні близько десятка постійних донорів-волонтерів.
“Українські військові завжди готові допомогти цивільному населенню, – говорить морпіх Павло Сухань. – Завжди готові відгукнутись на різні запити суспільства, в тому числі і на здачу крові. А вона – потрібна завжди”.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, речі загиблих на Донбасі львівських героїв "оживили" в музеї.

Як повідомляв Знай.uа, тернополяни, які пережили жахи АТО, масово повертаються на фронт.

Також Знай.uа писав, що бійці ЗСУ кинули виклик львівським шеф-кухарям.