У Кирилівці Запорізької області через сильний шторм на Азовському морі виявився заблокований доступ до резиденції президента України Володимира Зеленського. Про це стало відомо з ефіру ТСН.Ранка.

Користувачі соцмереж масово публікують відео, з яких очевидно — бурхливі хвилі відрізали єдиний сухопутний шлях до заповідника "Бирючий острів", в якому, крім туристичних баз розташований особняк державного управління справами, закріплений за Володимиром Зеленським.

Пориви штормового вітру в Кирилівці досягають 25-30 метрів в секунди. Хвилі піднімаються на висоту до двох метрів. Наступаючи на берег, вони блокують дорогу, що з'єднує материк із заповідником. Збожеволіле море затопило всі місцеві пляжі, "з'їдає" прибережні бази відпочинку і кафе. З Бирючого острова передають, що світло в заповіднику ще є, проте опори ліній електропередач вже у воді.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.

Також Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.