Популярна українська телеведуча, а також інтерв'юер Маша Єфросиніна показала, як вона провела вихідні і чого їй вдалося домогтися. Короткий ролик вона опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Маша Єфросиніна опублікувала короткий відеоролик, на якому позує в коханому чоловікові. Вони посміхаються в камеру і в якийсь момент Маша показує, що у неї з'явилося друге підборіддя. А ось її коханий зазначив, що у нього такого немає.

Фанати прийшли в захват від такого відкритого і сімейного відео від ведучої. Вони зробили безліч компліментів і відзначили, що вони сяють і виглядають дуже щасливими і закоханими.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

" які щасливі обличчя! Тимур взагалі сяє! Це велика заслуга і робота обох партнерів в парі через стільки років відносин! Браво!", "Гарні. 5 разів переглянула", "яка милота"," Два щасливих і закоханих лебедя"," круті💞щастя вам"," Марійка, обожнюю"," Така реально солодка парочка"," у Вас очі однаково 💗 🙌 закохані і щасливі", " не Обьелась, а спокуса була, і вже добре. Не порушила дієту, супер досягнення", " які ви милі! Прям схожі навіть! Любвиии вам", "дуже милі", "любов", "Холесенькие", "Любимки", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, щаслива Єфросиніна без макіяжу повалялася на дивані з бородачем.

Як повідомляв Знай.uа, Єфросиніна встала на стежку війни з насильством по відношенню до жінок.

Також Знай.uа писав, що вінець українського фемінізму Єфросиніна налякала потужним ротиком.