Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський дав рекомендації батькам, як використовувати дитячі автокрісла взимку. Про це він розповів в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Комаровський розповів, що взимку важливо зберігати автокрісло в будинку, коли його не використовуєте. Так, крісло кімнатної температури може знизити втрати дитиною тепла.

У зимовий час потрібно готується заздалегідь до поїздок з дитиною. Тобто чим раніше, тим краще. Дуже багато чого потрібно взяти з собою і водіння в зимовий час вимагає особливої вправності і обережності.

Дитину потрібно одягати"пошарово".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот до відео з каналу Євгенія Комаровського в YouTube
Скріншот до відео з каналу Євгенія Комаровського в YouTube

"Почніть з обтягуючих колгот, легінсів або трико з довгими рукавами. Потім додайте штани і теплий верх (наприклад светр). Можна надіти тонкий флісовий жакет зверху. У дуже холодну погоду гарні і флісові штани - вони легкі і теплі. Як правило, дітям, пристебнутим в автокріслі, потрібно на один шар більше, ніж дорослим. Якщо ви самі одягаєте шапку і пальто, то вашій дитині, ймовірно, знадобиться шапка, пальто і ковдру зверху", - пише Комаровський.

Важливо тугіше затягувати ремені автокрісла.

"Навіть якщо вам здається, що ремені добре зафіксірвані, кілька шарів одягу можуть перешкодити зробити це як слід. Якщо у вас виходить зробити складку на ремені, то він повинен бути затягнутий щільніше, щоб прилягати до грудей дитини", - стверджує Комаровський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Євген Комаровський іронічно розкритикував поради читачів.

Як повідомляв Знай.uа, Комаровський розповів ефективний спосіб боротьби з коронавірусом.

Також Знай.uа писав, що Комаровський озвучив ефективний метод боротьби з ковидом, потрібно лежати.