Відомий російський гумористичний актор Максим Галкін, який вже 19 років одружений з примадонною російської естради Аллою Пугачовою, виховує з нею двох дітей.

Він частенько радує шанувальників яскравими фото і відео в соціальній мережі Instagram, і нерідко ділиться кумедними відео з близнюками Гаррі і Лізою, а також Аллою Борисівною.

Читайте Знай в Google News!

"Жахи нашого замку. Пугалкины #гарригалкин #елизаветагалкина #Алла #жах", - написав Максим Галкін під останньою публікацією, в якій показав смішні будні свого сімейства. Спочатку перед нами постає 7-річна Єлизавета, яка запитує у тата, чи включив він камеру і пропонує піти через двері, щоб що-небудь йому показати.

Коли ж Галкін виходить, він помічає "примару", яким керує його син Гаррі, і лякається. "Підемо маму налякаємо", - говорить у відео хлопчик і гуморист погоджується з цим, пропонуючи спочатку дізнатися, де знаходиться Алла Пугачова, щоб момент був несподіваним. "Мамочка, а що ти там робиш?", - запитала Єлизавета, що забігає в кімнату. І після Дітей в приміщення заходить артист з макетом і лякає дружину, після чого вона щось в нього кидає.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Галкін відкрив секрети свого підмосковного замку, Примадонна не очікувала: "Перехрестилася! Видатися..."

Як повідомляв "Знай.ua", Галкін показав, як Пугачова робить масаж - султану Сулейману і не снилося: "Будні падишаха"

Знай.ua писав, Максим Галкін подарував синові Пугачової іграшку своєї мрії: "Був Радянський дефіцит"