Український письменник-фантаст Сергій Іванов, який працював під псевдонімом Гармаш, помер у віці 66 років від коронавірусу.

Про це повідомляється в матеріалі інтернет-енциклопедії гри "S. T. A. L. K. E. R". Він пішов з життя 25 листопада 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

Будь-які подробиці про те, що трапилося відсутні. Також була опублікована фотографія тимчасового пам'ятного місця в Інституті кібернетики в.м. Глушкова з нагоди смерті сценариста Іванова, який працював там викладачем.

Чоловік народився в Києві в 1954 році і відзначився любов'ю до науково-фантастичних книг і коміксів. Сергій був великим шанувальником Бориса Стерна, і навчався в Донецькому національному університеті на спеціальності "Прикладна математика".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

В Україні та на всьому пострадянському просторі Іванов був важливою сполучною ланкою між радянською науковою фантастикою та індустрією відеоігор. А в 2002 році він почав співпрацювати з Українською компанією розробником комп'ютерних ігор (GSC Game World). Іванова залучили до написання сценарію гри " S.T.A.L.K.E.R: Тінь Чорнобиля".

Будучи письменником, йому належать повісті "Як би сказав мій тато" і "Три кола ненависті", роман "Критична точка" та інші в жанрі фантастики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з життя пішов легенда світу моди: cоvid-19 відібрав життя у засновника бренду Kenzo

Як повідомляв "Знай.ua", пішов з життя творець "Смішариків" Анатолій Прохоров: був одним з найуспішніших мультиплікаторів

Знай.ua писав, в Лондоні раптово пішов з життя оскароносний режисер сер Алан Вільям Паркер.