Популярна українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу красуня постала в несподіваному образі – Регіна змінила колір волосся і тепер ходить з яскраво-рожевими локонами. Так, телезірка в опублікованому кадрі позувала в торговому центрі в кофті в смужку. У підписі до фотографії дівчина зазначила, що почала "марафон" зйомок і тепер працює навіть вночі.

"Почала марафон зйомок 🙈 І навіть взяла нічну зміну 😆. Тепер з 7 днів у мене 8 робочих💪, чому я дико рада! Мене хлібом не годуй, дай попрацювати! Хоча і відпочивати я люблю так само, особливо в подорожах! У вас як справи? Готові до 2021?) Програмка від РП: вівторок - 9:20 Авторадіо, 21:00 Орел і решка, субота - 17:40 Льодовиковий період. Гуру рожевого волосся - Владислав Лісовець! Вмієш же ти дивувати, і творити чудеса 🙏🏻 Дякую за мистецтво на моїй голові", - написала Тодоренко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Регіна Тодоренко різко змінила зовнішність, тепер як Клеопатра: "Взагалі не впізнати".

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко заговорила про розлучення з Владом Топаловим: "Є моменти".

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко повернула Топалова на сцену – Лазарєв у прольоті.