Іван Редкач – висхідна зірка світового боксу. Колись українець був вельми успішний на аматорському рівні. Редкач навіть встиг домогтися великого успіху, ставши чемпіоном USBA в легкій вазі (до 61.2 кг) в 2014-му році.

Читайте Знай в Google News!

Боксер також відомий своїми скандальними висловлюваннями, а за його сторінкою в соціальній мережі в Instagram стежать десятки тисяч людей. Нещодавно Редкач вирішив у черговий раз нагадати про себе і у нього вийшло – під постом репера Потапа (ім'я – Олексій Потапенко) він залишив неоднозначні коментарі.

Іван Редкач, фото: Instagram
Іван Редкач, фото: Instagram

На це звернув увагу користувач Twitter "Фенікс науки", який зробив скріншоти коментарів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Леша, тебя народ любит, ты народный артист, крутые песни поешь. Жизнь прекрасна. Наслаждайся жизнью", - написав спортсмен.

У коментарях користувач соцмережі Назар Грицак розкритикував Редкача: " Ти заїб*в своїми 2ми стандартами, пішов в ср*ку".

"Мальчик ты кто? Фамилия ГрЫцак значит Бендера с*ка, езжай в Польшу шл*ха", - відповів Іван.

скріншот

скріншот

"Редкач напевно теж йде нах*й, до речі", - прокоментував перепалку "Фенікс науки".

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Іван Редкач розкритикував слова Олександра Усика про те, що він вважає лицемірами людей, які вболівають не за українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, політики масово проігнорували перемогу Усика над Чісорою.

Також портал Знай.uа писав, що Лопес поскаржився на зламану ногу після бою з Ломаченком: довелося оперувати.