Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує з культовою скандальною співачкою Майлі Сайрус, "прогулюючись" серед природи з блакитним небом і зеленими деревами.

Так, фанати артистки за допомогою фотошопу "познайомили" двох знаменитостей, навіть підібравши їм схожі стильні вбрання чорного кольору і навіть зачіски: волосся Ані і Майлі акуратно прибрано назад. При цьому правдоподібності фото додає ще й те, як позують новосіпеченние подружки, схиливши голови одна до одної.

Варто відзначити, що завдяки шанувальникам виконавиця вже встигла "познайомитися" з такими легендами, як Леонардо Ді Капріо, Роберт Паттінсон, Том Хіддлстон, Роберт Дауні-молодший, Белла Хадід, Райан Ренольдс і багатьма іншими. Крім цього, Кароліна не раз виходила заміж, переважно за Сергія Лазарєва, була вагітна другою дитиною і подорожувала по світу, не виходячи з дому.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще