У 2020 році Єлизавета Ястремська, якій минулого року вручили звання віце-міс, отримала титул "Міс Україна Всесвіт". Проте, на превеликий жаль, цього року пандемія covid-19 не дала можливості провести повноцінний конкурс і помилуватися найвродливішими дівчатками країни.

Читайте Знай в Google News!

Саме тому організатори прийняли рішення віддати титул 27-річної моделі, киянці Лізі Ястремській. Пропонуємо нашим читачам докладніше дізнатися про дівчину.

Єлизавета Ястремська, фото: Instagram
Єлизавета Ястремська, фото: Instagram

Вона має великий досвід участі в конкурсах краси. Зокрема, вона змогла здобути перемогу в міжнародному конкурсі The Queen of Eurasia 2019. Крім того Ліза є дизайнером, маючи власний бренд вечірніх суконь і купальних костюмів.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Сказати, що я неймовірно щаслива - нічого не сказати! Про титул "Міс Україна Всесвіт" я мріяла з дитинства, робила кілька спроб домогтися цієї мрії. У 2016 році я пройшла у фінал конкурсу, але з особистих причин не змогла взяти участь. Минулого року я знову пройшла у фінал, посіла друге місце і здобула титул "I Віце-Міс Україна Всесвіт"-2019. А цього року доля розпорядилася чарівним чином і я отримала титул, про який мріяла все життя", - розповідає Єлизавета.

Єлизавета Ястремська, фото: Instagram
Єлизавета Ястремська, фото: Instagram

А ось на конкурс "Міс Всесвіт" 2020 дівчина ймовірно відправиться в першій половині 2021 року.

Ястремська народилася в багатодітній родині - у неї два брати і сестра. Володіє англійською та французькою мовами, вивчає німецьку. Закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю "Управління персоналом і маркетинг". Захоплювалася візажем, а також закінчила школу телеведучих. Дівчина працює моделлю і встигла побувати на сторінках багатьох відомих журналів.

Ліза також навчалася у Франції, після чого захистила наукову роботу в Малій академії наук з історії французької мови. Вона брала участь у Міжнародному конгресі в Польщі з питань расизму та антисемітизму.

Єлизавета Ястремська, фото: Instagram
Єлизавета Ястремська, фото: Instagram

У 2016 році Єлизавета увійшла до переліку "Завидних наречених" однойменного глянцевого проєкту "Завидні наречені літо/осінь 2016.

"Я корінна киянка, народилася в багатодітній родині. У мами з татом нас четверо. Наша сім'я отримала титул "Сім'я року" в 2008 році від Печерського району міста Києва, так як всі діти в нашій родині дуже розвинені, у всіх є досягнення в навчанні та спорті", - розповідала в одному з інтерв'ю красуня.

Єлизавета Ястремська, фото: Instagram
Єлизавета Ястремська, фото: Instagram

У дитинстві вона мріяла бути успішною, домогтися успіхів у моделінгу, стати телеведучою.

Але на цьому таланти Лізи не закінчуються. Вона зізналася, що любить готувати. І її коронною стравою є український борщ. А ось в чоловіках найбільше цінує добре серце, розум, позитивне ставлення до життя, почуття гумору і вміння себе подати. Крім того, ідеальний чоловік для Єлизавети повинен бути щедрим, працьовитим, а також доглянутим, спортивним і вести здоровий спосіб життя.

Раніше повідомляли, українка з рекордним бюстом втиснула величезні "кавуни" в золоту сукню.

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Бужинська готова до зустрічі Білого Бика, повз таку красу не пройде ніхто.

Знай.uа писав, у Києві два злодія і "Містер Україна" розстріляли копів — вибігли з машини і...