У програму Олімпійських ігор-2024 в Парижі остаточно введуть скейтбординг, скелелазіння, серфінг і брейк-данс. Рішення прийняв виконавчий комітет Міжнародного олімпійського комітету (МОК).

Читайте Знай в Google News!

Загальна кількість учасників Ігор при цьому має скоротитися з 11,092 тисячі в 2021 році до 10,050 тисячі в 2024 році. Крім цього, ігри - 2024 будуть першими абсолютно гендерно-рівними. Розподіл квот між спортсменами буде 50 на 50 між чоловіками і жінками.

Постраждає через проблеми в міжнародних організаціях Важка атлетика і бокс. На цьому акцентував увагу МОК. Навколо потрапляння важкої атлетики в програму Ігор досі йдуть дискусії.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше повідомлялося, що українська шаблістка-чемпіонка Ольга Харлан прийняла челендж від олімпійської призерки Анни Різатдінової і з радістю показала свій шлях до успіху.

Українська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан була дуже активною дитиною. Вічно у вавках і шрамах, а в 5 років навіть зламала праву руку, тому що хотіла повисіти на грибочку, але не дострибнула, невдача.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Африці страус ефектно увірвався в гонку і дав урок велосипедистам.

Як повідомляв Знай.uа, найтитулованіший український стрибун у воду зробив відверте зізнання.

Також Знай.uа писав, що Українська шаблістка-чемпіонка Ольга Харлан показала свій тернистий шлях до успіху.