Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив в Сторіс кумедне відео, на якому позував в компанії трьох красунь-танцівниць, примірявши білосніжну сорочку, яскраво-червоні штани, чорного метелика і зручні кімнатні капці.

Так, артист переодягався у святковий костюм Санта-Клауса, не забувши при цьому записати ролик для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok і заінтригувати новорічною новинкою. Поки дівчата навколо гаряче рухалися під культовий трек Technotronic "Pump Up The Jam" Юрій лише злегка підтанцьовував їм, рухаючи руками і притоптуючи ногою.

"23 дні до Нового року"

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Юрій Ткач виставив кумедне відео, на якому позував, сидячи на передньому пасажирському сидінні автомобіля, примірявши чорний пуховик, шарф з бордово-жовту смужку і пухнасту білосніжну шапку. Так, артист, вдаючи що дуже поспішає, весь час підганяв водія на дорозі, голосно вимагаючи їхати "трошки швидше". При цьому шоумен дивився своїм фірмовим поглядом, трохи примруживши одне око і довівши, що може приміряти на себе будь-який образ навіть у найнесподіванішому місці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше