Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість у своїх Сторіс виставила кумедне відео, позуючи на передньому сидінні автомобіля, примірявши жіночне вбрання і утеплившись в холодні київські дні.

Так, артистка приміряла пухнасту шубку пудрового кольору зі штучного хутра і молочний светр, доповнивши стильний образ невеликими золотими сережками-кільцями, а також косинку з власної колекції, акуратно зібравши золоте волосся назад. При цьому красуня нанесла на обличчя нюдовий макіяж з акцентом на губах і вилицях, використовуючи для ролика так звану Insta-маску з культовим котиком Hello Kitty, який красувався на лівій щоці Тіни.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що раніше шанувальники Тіни Кароль з її офіційного фан-клубу показали трепетний архівний кадр красуні з дитинства, на якому маленька Тіни позувала зі своїми батьками - татом Григорієм Самуїловичем Ліберманом і мамою Світланою Андріївною Ліберман, а також старшим братом Станіславом. Так, 15 листопада батько артистки святкував день народження, зі святом його поспішили привітати і численні фанати Кароль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.