Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова поділилася важливими новинами. Виявилося, що з'явився результат у розслідуванні кримінального провадження щодо розтрати понад 2,5 млрд грн банку"Фінанси та Кредит".

Читайте Знай в Google News!

"Олігархи" - це вже не діагноз і не вирок для системи. Прокурори офісу Генерального прокурора на даний момент систематизують і аналізують отриману інформацію про таке втручання в роботу органів правопорядку і національних судів. Якщо ці дані знайдуть своє об'єктивне підтвердження і в кримінально-процесуальному аспекті, прокурори негайно внесуть відповідні відомості до ЄРДР щодо зазначених осіб, які відстоювали інтереси підозрюваних у цій справі", - говорить вона.

Ірина Венедиктова, скріншот: YouTube
Ірина Венедиктова, скріншот: YouTube

Венедиктова розповіла, що напередодні офіс Генпрокурора передав в АРМА арештоване житло у провадженні про розтрату понад 2,5 млрд грн банку "Фінанси та Кредит".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Це активи, які належали кінцевому бенефіціарному власнику банку: корпоративні права, грошові кошти та 26 об'єктів нерухомості загальною площею понад 22 тис кв м, зокрема, Оздоровчі комплекси, готелі, житлові та комерційні приміщення, розташовані в центральних частинах Києва, Харкова, Полтави та Кривого Рогу. У разі прийняття судового рішення про їх конфіскацію, активи і накопичені з відповідної суми відсотки будуть перераховані до державного бюджету", - пише прокурор.

Венедиктова висловила окрему подяку всьому керівництву Агентству з пошуку та менеджменту активів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Національний Корпус протестував під офісом Президента, Єрмака і Венедиктову прибрати з посад.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік генпрокурорші Венедиктової звільнився з поліції і добре заробив, схема на 750 тис грн.

Також Знай.uа писав, що Венедиктова " забула "про мільйонний хабар" слуги " Халімона.