В умовах карантину в ресторан не підеш, романтичну новорічну вечерю не влаштуєш. Та й квиток на концерт або яке-небудь шоу, новорічні вистави теж не подаруєш... Ми всі втомилися від карантину, який обмежує нас багато у чому. Та й що робити, якщо грошей немає взагалі? Що можна подарувати хлопцеві, дорослому чоловікові, коханому хлопцеві і що підійде для парубків, підлітків? Пропонуємо список чоловічих подарунків.

Бюджетний варіанти подарунків на будь-який смак

Спочатку підійдемо до вибору подарунків бюджетно. Чим же можна здивувати свою сильну половинку, якщо грошей немає? Який оригінальний подарунок піднести, щоб було недорого, але при цьому цікаво й актуально? Наші ідеї допоможуть вам вийти зі скрутного фінансового становища у 2020 році.

Шкарпетки, піна для гоління, гель для душу - такі подарунки для хлопця або чоловіка вважаються сьогодні несерйозними. Але ж зовсім нещодавно їх було прийнято дарувати й під ялинку, і на день чоловіків, і день закоханих. Такі бюджетні подарунки дарували на багато свят.

Але сьогодні чоловікам дарують щось оригінальне і цікаве. А якщо ще потрібно й щось недороге, тоді здивуєте кохану людину або хлопця подарунком, зробленим своїми руками. Пропонуємо варіант подарунка, який буде недорогий, тому що для початку вам знадобиться купити 2 білих свічки та 2 склянки у недорогих магазинах.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вам знадобиться порізати свічку шматочками так, щоб не пошкодити гніт, тому що він стане у нагоді. Потім взяти 2 зубочистки й закріпити їх скотчем на одному кінці. Вставити із іншого кінця гніт. І продвинути його приблизно до середини. Поставити зверху на склянку.

На водяній бані розтопити віск. Для його фарбування краще використовувати барвники. Як готові, так і народні - сік буряка, зеленку і т.д. Залийте пофарбований віск у склянки. Приготуйте тим часом декор. Ви можете вирізати на білому папері сніжинки, ялинку, сніговика або новорічні іграшки.

Потім наклеїти вирізане на склянку. І окропити склянку з усіх боків білою фарбою-спреєм. Потім нанести блискітки. І зняти паперову фігуру. Потім можна зробити доповнення до подарунка - купити трохи цукерок.

Взяти бокс (картонну коробку), викласти всередині чимось гарно. Ліпше зробити цей бокс новорічним. Наприклад, прикрасити серпантином або дощиком. І зробити смачний солодкий подарунок. Крім свічки покласти шоколадку, цукерки, банку кави або чаю в залежності від того, що любить чоловік.

Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels
Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels

Доповнити подарунок чашкою або термокружкою. Якщо дорого, можна спекти новорічне печиво. І укласти разом із чаєм у гарно оформлену коробку. Тут вже орієнтуйтеся на те, що у вас вдома є - в сенсі оформлення новорічної коробки.

Оформити бокс красиво й по-новорічному можна будь-якими підручними засобами: у якості наповнювача скористатися гофрованою стружкою, волокнами пальмового листя. Для декору коробки - блискітками, мішурою і т.д.

У гарно оформлену коробку можна покласти будь-який бюджетний подарунок - рукавиці або навіть чоловічі труси із Дідом Морозом, оленями, ялинками, сніговиками. Такі прикольні штучки теж можуть порадувати.

У якості подарунка можна використовувати і якісь спортивне приладдя. І не тільки спортсмену. Але навіть для того, щоб розвиватися чоловікові або підлітку в якомусь напрямку. Наприклад, гантелі, бадмінтон, м'яч і т.д. Підійде як для хлопчика, так і у якості подарунка чоловікові або хлопцю.

Дешеві креативні варіанти - це зефіри, маффіни, баночка із медом, варенням або джемом, печиво із корицею або горіхами, мармелад, міні-кекси, імбирні пряники або фігурне печиво і т.д.

Головне для бюджетних подарунків - зібрати гарний новорічний бокс. Ви можете це зробити своїми руками, прикрасивши зі смаком. Проявіть творчі здібності. Такий бюджетний варіант буде також ідеальний у якості подарунка юнакові, курсанту, підлітку, підійде і для хлопчиків.

Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels
Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels

Додайте більше солодощів і смаколиків. Покладіть найулюбленіші цукерки, печиво. І вийде хороший новорічний презент. Можна подарувати що-небудь в'язане своїми руками. Наприклад, зв'язати светр, шапку, шарф або якісь інші модні теплі речі.

Як варіант - зробити самостійно фотоальбом або купити недорогий, доповнити декількома фотографіями. Вкласти у подарункову коробочку. Тож ідей і варіантів для недорогих подарунків своїми руками предостатньо.

Незвичайні оригінальні подарунки

Автомобілісту, програмісту і людині будь-якої іншої професії можна подарувати на Новий рік повербанк. На сьогоднішній день це незамінна річ для тих, хто у дорозі. Ціна швидкої зарядки для планшетів і телефонів варіюється у сегменті від 300 грн. у середньому до 2 тис. 500 грн. Тож кожен із вас зможе вибрати найбільш прийнятний для себе варіант.

Індивідуально варто підбирати такий аксесуар як чохол для телефону. Цікаві варіанти - водонепроникні або протиударні. Програмісту або підлітку можна подарувати бездротову мишу, бездротові навушники, клавіатуру. Для любителів здорового способу життя - зволожувач повітря, смарт-годинник, сертифікат до магазину.

Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels
Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels

Та хіба мало що незвичайного можна вибрати:

  • Портативна кавоварка, яку можна брати у дорогу із собою. Головне - окріп і кавові капсули. Такий незвичайний подарунок підійде невиправному кавоману, якому не сидиться на місці.
  • Шашличний набір - хороший подарунок для тих, хто любить пікніки та виїзди на природу. І нічого, що за вікном зима. Можна подарувати й електрошашличницю. До речі, незвичайне доповнення до такого набору - вже готовий шашлик або замариноване м'ясо.
  • Іменний халат - така тепла затишна річ досить доречна у зимовому гардеробі. Таким подарунком ви зможете здивувати того чоловіка, у якого на першому місці тепло, затишок, домашнє вогнище, гармонія.
  • Квест-гра із завданнями для пари. Для такого оригінального подарунка потрібно перебувати у сімейних стосунках або зустрічатися із молодою людиною. Такий новорічний подарунок додасть романтичної нотки у відносини. Гра дозволить дізнатися один одного краще, зблизитися. І провести цікаво час разом.
  • Футболка-прикол або чоловічі труси «Ти - справжній мужик». Таким подарунком можна привітати людину із почуттям гумору. Написи можуть бути наступного характеру: «Справжній мужик на дорозі не валяється. Він валяється на дивані» або «Знаєш, ти справжній мужик!», або «Ось так виглядає 👍 справжній чоловік» і т.д.
  • Подарунки для господарства: невеликі набори, де знаходяться інструменти. Можете подарувати й великі - суть питання у ваших фінансових можливостях.
  • Популярні новорічні подарунки - флешки, гаджети, планшети, електронні книги.
  • Незвичайні новорічні подарунки для дозвілля - книги, настільні ігри.
  • Любителям східної культури і медитацій можна подарувати світильник, що мерехтить різними вогниками, аромалампу.
  • Дорожня сумка-органайзер, куди можна складати кабелі й гаджети, перебуваючи у подорожі або відрядженні.
  • Набір коньячних склянок або пивних бокалів. Можна додати пляшку коньяку до презенту або діжечку пива. Як варіант - подарувати подарунковий набір для віскі.
  • Інтелектуалові дарують конструктор-головоломку, настільну гру «Емоційний інтелект», розумний щоденник, шашки, шахи.

Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels
Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels

Подарунки підлітку, хлопчикові

Наостанок «зустрічаємося» із дитячими подарунками для майбутніх чоловіків. Хлопчику можна подарувати теплу піжаму або рукавиці, рукавички, шапочку. Вибрати лижний костюм і лижі для підлітка або санки для маленької дитини.

Підлітку сподобається подарунок PopSocket - аксесуар до мобільного, ціновий сегмент якого сьогодні досить різноманітний - від 50 до 200 грн. у середньому. Цікавими новорічними подарунками будуть набори для блогера, дослідні набори для хімічних або фізичних дослідів, модні брелоки на ключі.

Самим маленьким хлопчикам віком до 4-х років у якості новорічних подарунків підійдуть м'які великі пазли, живий пісок із формочками для формування фігурок, набір для малювання, розвиваючі настільні ігри або пальчикові екологічні фарби, а також всілякі іграшки.

Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels
Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels

Актуальними новорічними подарунками у 2020 році будуть конструктори лего. Обирайте дітям цікаві настільні ігри - «Фараонові змії», «Золото у відрі», «Спритна локшина» і т.д. Купіть хлопчикові розкопки динозавра, магнітні пазли або набір фокусника.

Як варіант - настільний хокей, футбол. Хлопчикам також дарують всіляку зброю на Новий рік - автомати, пістолети, шаблі. Можна вибрати військову техніку, подарувати набори лицаря або обмундирування поліцейського.

Старшим дітям іграшки вже будуть не цікаві. Їм подавай гаджети, фотоапарати, селф-палицю, ігровий консоль або приставку. Дитині можна подарувати на Новий рік теплий м'який плед. Вибрати творчий набір для ручної роботи хлопчикові: малювання, майстерність або ліплення.

М'які кімнатні капчикки також підійдуть у якості новорічного подарунка. Вкладіть у них шоколадки, цукерки. Корисний дитячий новорічний набір для хлопчиків - фломастери, маски, в'язана шапка із бородою.

Можна подарувати кухонний девайс хот-дог мейкер або тостерницю. Підліткам сподобається готувати у них самостійно. Продуймате, який із вище представлених варіантів найбільше підійде. І обирайте актуальний подарунок, практичний або творчий.

Фото

Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels
Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels

Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels
Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels

Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels
Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels

Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels
Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels

Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels
Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels

Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels
Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels

Відео