Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість зізнався, що отримав травму, вийшовши на паркет з Юлією Саніною і Дмитром Жуком - тоді Влад, невдало зловивши рок-діву, почув неприємний хрускіт в руці і відчув сильний біль. Яма зізнався, що пошкодив палець правої руки, але рентгенівський знімок не показав наявність перелому, а ось результати МРТ були менш приємними - розрив зв'язок, за яким послідувала термінова операція.

Тепер танцюрист зазначив, що більше не збирається погоджуватися на експерименти, а зараз активно йде на поправку - хоч в його руці ще й залишилася спиця, але шви вже зняли, тож залишилося зовсім небагато походити з гіпсом, а після пройти кілька місяців реабілітації. Артист не приховував радості, весело рухаючись в танцювальному залі і не втрачаючи оптимізму.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Зняли шви!!!...

Але згадав, що спиця ще в руці..."