У Cyberpunk 2077 на Xbox One і Xbox Series X / S можна грати прямо зараз, змінивши місце розташування консолі на Нову Зеландію.

Ще попереду кілька годин, поки довгоочікувана РПГ не відкриється в Європі і США, але в цю гру вже можна грати в Новій Зеландії, і обхідний шлях означає, що ви можете переконати Xbox, що Ви теж там.

Cyberpunk 2077, скріншот
Cyberpunk 2077, скріншот

В налаштуваннях системи Xbox перейдіть в "Налаштування" - > "Система « - > » Мова і місце розташування" і змініть місце розташування на Нову Зеландію.

Це дозволить розблокувати гру. Журналісти західних видань самі протестували метод і підтвердили, що він працює.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

На жаль, PS4, PS5 і ПК не так легко переконати в тому, що Ви раптово переїхали в іншу частину світу, а це означає, що вам потрібно дочекатися призначеного часу в глобальному графіку розблокування гри, щоб грати на цих платформах.

Cyberpunk 2077 вже на старті виходу: довгоочікуваний новий проект від CD PROJEKT RED, стане доступний гравцям в четвер 10 грудня. Після ряду затримок і на хвилі величезної галасу Cyberpunk 2077 з'явиться на PS4, Xbox One, ПК і Google Stadia зовсім скоро.

Але напередодні швидкого наближення дати виходу гри експерти з безпеки попереджають фанатів про шахрайство, яке поширюють кіберзлочинці.

Як відомо з повідомлення Касперського, шахраї намагаються обманом змусити гравців завантажити підроблені «безкоштовні» копії Cyberpunk 2077.

Експерти з кібербезпеки і антивірусів виявили ряд веб-сайтів, все зі схожим дизайном і різними мовами, які пропонують відвідувачам безкоштовні копії Cyberpunk 2077.

Якщо гравець спробує завантажити цю "безкоштовну" копію Cyberpunk 2077, він завантажить виконуваний файл, який виглядає як установник на його комп'ютер.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Коли він відкривається, гравців зустрічає передбачуваний екран меню для Cyberpunk 2077 з рядом неактивних кнопок.

Одна з кнопок, яку можуть натиснути гравці, - це встановити, і при натисканні на неї з'являється вікно, імовірно що показує прогрес завантаження і розпакування гри.

Однак, як ви, мабуть, здогадалися, ця програма не робить нічого, крім імітації реального процесу установки, перш ніж запропонувати користувачеві ввести дійсний ліцензійний ключ.

Якщо у гравця його немає, йому пропонується натиснути кнопку «отримати ліцензійний ключ», що відправляє користувачів на сайт опитування.

Цей веб-сайт задає ряд не пов'язаних питань, а також запрошувати особисту контактну інформацію, таку як адреса електронної пошти та номер телефону.

За словами Касперського, ця конфіденційна інформація є ймовірною метою атаки, оскільки вона може бути використана для майбутніх кампаній по розсилці спаму.

Навіть якщо ця інформація надана, користувачі ніколи не отримують ліцензійний ключ і залишаються з підробленою завантаженням Cyberpunk 2077, яка не починається.