У четвер, 10 грудня, курс валют в Україні не зазнає суттєвих змін. Зокрема, Національний банк України встановив курси для основних видів світових валют.

Зокрема, відповідно до розпорядження НБУ, курс встановлено на рівні 28.08 грн за долар. Що стосується євро, для цієї валюти встановлено курс Національного банку 34.05 грн.

Обмін валют, фото: Знай.uа
Обмін валют, фото: Знай.uа

Завтрашній день обіцяє стати днем стабільності, порівняно з тим, що відбувалося 9 грудня. Зокрема, в середу гривня зміцнилася до долара і євро на 16 і 21 копійку відповідно. Глобальних змін 10 грудня не планується, але по ходу дня вони все-таки можуть відбутися.

Що стосується курсу валют в обмінниках, в середньому, очікується курс долара в розмірі від 28.10 до 28.45 грн. Що стосується євро, покупка цієї валюти буде проводитися за ціною 34.00 - 34.11 грн. Продаж здійснюватиметься за цінами 28.20-28.30 грн за долар і 34.10-34.20 за євро.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці передбачали "початок кінця" дорупнейшего банку країни

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк розриває відносини зі старими клієнтами, день і ти в "чорному списку".

Також Знай. ua писав, що "ПриватБанк" мовчки припиняє обслуговувати українців - немає часу пояснювати.