Скандальна російська акторка, зірка серіалу "Універ. Нова общага" Настасья Самбурська досить часто ділиться з багатомільйонною аудиторією в Instagram кумедними фото та відео зі свого творчого та особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

33-річна знаменитість нещодавно розмістила на своїй сторінці в соцмережі черговий комедійний ролик, який пародіює популярні сімейні блоги про рецепти приготування страв.

А цього разу Самбурська показала шанувальникам компрометуюче фото зі своєю колегою, акторкою і телеведучою Яною Кошкіною, яка на камеру чіпає зірку за груди. При цьому Настасья закочує очі нібито від задоволення.

"Злили в мережу інтимне фото Самбурської з Яною Кошкіною", - жартівливо підписала кадр актриса.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

скриншот

"Ручки які загребуть у Яни 😂😂😂 Дівчатка красуні 😍😍😍", "А у Бузової не вийде такого інтимного фото 😉😉😉🔥🔥🔥", "Красива пара 👍", "Жахливе фото 🤢", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Настасья Самбурська показала маркет для дорослих очима продавщиці:"Сі**ки до сі**ки, пі**ки до пі**ки".

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Універу" Самбурська показала, що відбувається по інший бік щасливих сімейних блогів.

Також портал Знай.uа писав, що Настасья Самбурська поділилася дуже відвертим фото, яке оцінили далеко не всі.