Відомий український педіатр Євген Комаровський відповів на питання про імунітет.

Читайте Знай в Google News!

Доктор Комаровський розвінчав міфи про фармакологічні засоби для підвищення імунітету та розповів, як використовують поняття "імунітет" для заробляння грошей.

Про це він розповів у своєму новому відео на youtube-каналі, відповідаючи на питання про імунітет.

"Завжди, коли підіймають тему імунітету, у нормального лікаря болить душа. Часто такі розмови свідчать про те, що поняття імунітету використовують для заробітку грошей", - каже лікар.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Євген Комаровський запевняє, що насправді ніяких ліків для підвищення імунітету не існує, а всі розмови про такі "засоби" лише для заробляння на людському невігластві.

"Фармакологічних засобів, що підвищують імунітет, не існує. Усі ліки, нібито "для імунітету", — це облуда, бізнес на людському невігластві. Ці ліки сприяють тільки одному — добробуту тих, хто їх продає й виробляє. Крапка. Нічого я вам тут придумати не можу", - заявив Комаровський.

Педіатр зазначає, що підвищити імунітет можна здоровим харчування, фізичною активністю, відсутність стерильності.

"Як підвищити імунітет? Фізичні навантаження, контрасти температур, гарний настрій, піднятися з дивану, бігати, стрибати, дихати свіжим повітрям — ось цим шляхом і рухайтеся", - рекомендує доктор Комаровський.

Нагадаємо, Комаровський заговорив про найнебезпечніший симптом коронавірусу

Як повідомляв портал Знай.ua, Доктор Комаровський розповів, коли закінчиться пандемія

Також Знай.ua писав, Комаровський підказав, як не заразитися коронавірусом