В особливій ювілейній програмі "Світ навиворіт" покажуть найекстремальніші та найсмішніші історії.

Читайте Знай в Google News!

11 грудня неповторним мандрівкам з Дмитром Комаровим у тревел-шоу "Світ навиворіт" виповнюється 10 років.

У середу, 9 грудня "1+1" покаже спецвипуск проєкту з архівними кадрами за всю історію програми. Про це канал повідомив на своїй сторінці в Instagram.

За ці 10 років незмінний ведучий програми Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв зняли 11 сезонів шоу, відвідали більше півтисячі міст і населених пунктів, столиць, островів і провінцій, підкорили найвищі вершини світу і пройшли понад 200 тисяч кілометрів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"В особливій ювілейній програмі глядачі побачать ексклюзивні кадри зі зйомок, які не увійшли в ефір, згадають найекстремальніші та найсмішніші історії, а також дізнаються, як склалася доля улюблених героїв з різних сезонів", – зазначила на каналі.

За словами Дмитра Комарова, ідея знімати тревел-програму для екранів народилася в нього під час подорожі по Південно-Східній Азії. Мандрівник каже, що насправді його шоу не про подорожі, а про людей.

"Коли мене запитують, про що наша програма, я часто відповідаю, що вона не про подорожі, вона – про людей. І якщо запитати, що мене вразило найбільше за ці роки, так це історії унікальних героїв, які змусили мене переосмислити своє власне життя, змінили мої цінності й залишилися в серці", – каже Комаров.

В ювілейній програмі "Світ навиворіт" покажуть, як склалося життя улюблених героїв з різних сезонів.

Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв фото Instagram
Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров зі "Світу на виворіт" спробував китайський чай і знайшов спосіб розбагатіти

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаров з "Світу навиворіт" осідлав верблюда в 50-градусний мороз

Також Знай.ua писав, Комарову подарували континенти: щасливий мандрівник тепер подорожуватиме, не виходячи з дому